Miljøpunkt Nørrebro er i gang med at udvikle en ny type miljøstation, Smart Miljøstationen. Smart Miljøstationen skal med innovativt design og økonomisk incitament motivere brugerne til øget affaldssortering.



torsdag den 27. oktober 2011

Det blå segment

Det sidste lille informations-eksempel fra marketingstuderende Line Buck fra Københavns Erhvervsakademi, er formidling til det blå segment i Minervamodellen.

Line forklarer at det blå segment kendetegnes ved at være en højindkomst gruppe, der interesserer sig for ny teknologi, og er opsøgende i forhold til viden i det hele taget. Personer i det blå segment opfatter sig selv om ledere, og vil derfor være på forkant med hvad der sker, således at de kan formidle det videre til andre.

I forhold til kildesortering i Smart Miljøstationen, er det blå segment en målgruppe der vil kende til hele genanvendelsesprocessen, og når de har sat sig ind i fakta, vil de være gode formidlere af nødvendigheden og nytten ved at kildesortere til genanvendelse. Med Lines ord vil de 'lave mund til mund markedsføring'.

Line har derfor valgt at lave en lille film, der lægger sig op ad en dokumentar i og med, at lydsporet er forklarende og relativt detaljeret:
(Lydsiden af filmen er indtalt af Mia Makne).

De bedste hilsner
Mia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar