Miljøpunkt Nørrebro er i gang med at udvikle en ny type miljøstation, Smart Miljøstationen. Smart Miljøstationen skal med innovativt design og økonomisk incitament motivere brugerne til øget affaldssortering.



fredag den 14. oktober 2011

Det Grønne segment

Det grønne segment er ifølge Lines research kendetegnet ved at være miljøbevidste, ansvarsbevidste borgere. Da der er er mange familier med små børn i dette segment, er der stor interesse for, hvad man kan gøre for at sikre fremtiden for sine børn. Segmentet kan derfor nås gennem den positive historie, hvor der sættes fokus på, hvor meget sorteringen betyder i forhold til netop miljøet og klodens fremtid.

Line og jeg har besøgt genanvendelsesvirksomheden Expladan, hvor man forarbejder kildesorteret plastik, således at det kan bruges i nye produkter - en meget positiv historie, som Line har formidlet i følgende lille film:

Musikken til filmen er hentet på  http://www.soundjay.com/
Filmen kunne evt. lægges ud i forbindelse med en artikel på en netavis, da det grønne segment både abonnerer på aviser og læser dem på nettet. Avisen er således et godt medie, når man vil nå det grønne segment med budskaber om Smart Miljøstationen og affaldssortering mere bredt.


De bedste hilsner
Mia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar